Hisense Televizori Iskustva – Kratki vodič o Korisničkim Iskustvima 2022

Hisense Televizori Iskustva

 

Danas je Hisense jedan od pet najboljih proizvođača televizora. Od 2020. Hisense modeli su često nadmašili Samsung, Sony i LG televizore u direktnim poređenjima, tako da je 2022. U8G proglašen najboljim televizorom ispod 1.000 dolara, a U7G najboljim pristupačnim televizorom za igre. Mnogih nezadovoljnih korisnika vidljivo je u istoriji Hisense televizori iskustva. Ali, od 2019. godine, Hisense je podigao kvalitet i standarde za svoje televizore.

Internet Hisense televizori iskustva ostavljaju utisak da se kvalitet Hisense TV-a vremenom poboljšao, tako da ima mnogo pritužbi na stare modele, a vrlo malo na nove modele. Consumeraffair Hisense televizori iskustva sadrži iskustva mnogih nezadovoljnih korisnika.

Drugi su imali problem sa pokvarenim televizorom, a kompanija je okrivila dostavnu službu, dok su drugi imali pokvaren televizor nakon samo tri mjeseca. Nasuprot tome, mnogi kupci tvrde da su uštedjeli stotine dolara/eura odabirom Hisense TV-a jer su dobili isti kvalitet na koji su navikli od Samsung/LG/Sony televizora, koji su oko 20% skuplji.

Hisense televizori imaju odličan VIDAA operativni sistem i njima je jednostavno rukovati. Budući da se SBB EON aplikacija instalira direktno na Hisense televizore, vlasnicima više nisu potrebna dva daljinska ili dodatni uređaj uz televizor. EON BOX više nije potreban kada je aplikacija direktno instalirana na smart TV.

Međutim, korisnici na Hisense televizori iskustva Bug.hr žale se na ograničen broj aplikacija dostupnih za ovaj operativni sustav. Nekoliko kupaca se također žalilo na dugo vrijeme koje je potrebno za promjenu kanala, što traje 2-3 sekunde, i da Hisense televizori ne mogu prepoznati video datoteke sa USB diskova. Većina ovih zamjerki se, međutim, odnosi na starije modele. 

Also Read  Polaroid TV Universal Remote Codes

 

HISENSE TELEVIZIJE – PREDNOSTI

  • Poželjan nivo kvaliteta panela
  • Visokokvalitetna umjetnost i moderan dizajn
  • Svaki raspon cijena ima ponudu 

 

HISENSE TELEVIZIJE – NEDOSTACI

  • Nakon nekoliko mjeseci javljaju se kvarovi koji se ne mogu popraviti
  • Nedostaje tehnička podrška
  • Daljinski koji bi se mogao poboljšati

 

 

Related Articles:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *